Avís Legal

Aquesta pàgina Web és propietat d’EUROFIRMS GROUP, S.L.U. amb domicili a C. Pla de l’Estany, 17 (17244 Cassà de la Selva), NIF número B55234694, inscrita en el Registre Mercantil de Girona al Tom 720, foli 169, full GI-13787, en representació d’EUROFIRMS GROUP.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu-nos trucant al telèfon + 34 972 18 10 10 o a l’e-mail info@eurofirms.es.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a aquesta, tant nacionals como estrangers que utilitzin aquest Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem que llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar mitjançant el mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració del nostre Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-lo de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això  de forma unilateral i sense previ avís.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat d’EUROFIRMS GROUP, S.L.U. o de tercers dels quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

EUROFIRMS és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dona dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

EUROFIRMS GROUP queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers en el seu portal.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

 

CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. No obstant això, determinats serveis són d’accés restringit a determinats usuaris i requereixen haver realitzat un procés de registre i/o la identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats al Web.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pot causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament del nostre web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que EUROFIRMS GROUP queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que puguin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a nostra empresa, per part de l’usuari.

EUROFIRMS GROUP es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l’organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web, sense que l’USUARI tingui dret a reclamació de cap tipus per aquest tipus d’accions. De la mateixa manera, es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d’EUROFIRMS GROUP i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recavar informació innecessària.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys i l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat.

 

RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin perjudicar el sistema informàtic de l’usuari.

EUROFIRMS GROUP no garanteix que la disponibilitat del servei sigui continua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’Internet, averies en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l’USUARI accepta suportar dins d’uns límits raonables aquestes circumstàncies, per la qual cosa renuncia expressament a reclamar a EUROFIRMS GROUP qualsevol responsabilitat pels possibles errors i ús del servei.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, essent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a EUROFIRMS GROUP per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament d’aquests fets.

EUROFIRMS GROUP no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres webs, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

EUROFIRMS GROUP queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta íntegrament i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la simple navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presentes condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament por les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Girona.

 

VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS AL WEB

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 14/05/2018. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió cada vegada que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació  que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb Lant Abogados a info@lant-abogados.com o a www.lant-abogados.com.

 

EUROFIRMS GROUP engloba les següents empreses:

 • EUROFIRMS TALENT, SLU B17601626
 • ANISER FACILITY, SLU  B17601634
 • EUROFIRMS ETT, SLU  B17880550
 • EUROFIRMS FUNDACIÓ  G17966532
 • INNERIA SOLUTIONS SLU B83327460
 • INNERIA CLEANING SLU B83944611
 • INNERIA SOCIAL SLU B33846197
 • EUROFIRMS PORTUGAL SGPS 513756426
 • EUROFIRMS TRABALHO TEMPORARIO LDA 510661408
 • EUROFIRMS SERVIÇOS LDA 510670385
 • EUROFIRMS TALENT LDA 513499237

 

Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d’EUROFIRMS GROUP i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recavar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recavem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recavem les dades que li sol·licitem
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els teus drets.

 

1. Responsable:

EUROFIRMS GROUP, S.L.U. (B55234694)

C. Pla de l’Estany, 17

17244 Cassà de la Selva

E-mail info@eurofirms.es

 

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • FORMULARI DE CONTACTE
  • Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i respondre a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, fins i tot per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d’acceptació.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
  • Conservació: fins un cop resolta la seva sol·licitud, per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament i, en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.
 • FORMULARI DE REGISTRE
  • Finalitat: Donar-li d’alta com a usuari per permetre-li l’accés als serveis del nostre web; participar en processos de selecció de personal presents i futurs; realitzar perfils de personalitat i laborals, i informar-li de les nostres activitats, productes i serveis fins i tot per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d’acceptació.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en registrar-se a través del nostre formulari i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
  • Conservació: Fins que l’usuari registrat sol·liciti la seva baixa i posteriorment durant tres anys des de l’última actualització.
 • ENVIAMENT DEL CURRÍCULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC
  • Finalitat: Disposar del seu currículum per participar als nostres processos de selecció de personal.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en remetre’ns la seva informació personal i currículum per als nostres processos de selecció de personal.
  • Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 3 anys per a futurs processos.
 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS
  • Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre a les seves consultes o dubtes.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de la direcció de correu electrònic.
  • Conservació: Un cop contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de les dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre’l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

 

3. Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, excepte que existeixi obligació legal.

Les dades contingudes als currículums rebuts per a processos de selecció externs o per ser incorporats a nostres serveis de treball temporal, es cediran als clients interessats en els seus serveis durant els processos de selecció de personal.

 

4. Drets en relació amb les dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat 1), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

5. Cookies

Aquesta pàgina web, únicament utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisis, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal.

Por això, en accedir al nostre web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar cookies d’anàlisis, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat informació de les mateixes, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir donar el seu consentiment o no.

 

6. Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

 

7.Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no respondrem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per a adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra pàgina web, així como modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest Web.